Home - Contact - Werken bij DUFAS - Vacature: Manager Regulatory Affairs Fund Regulation (0,8 fte – 1 fte)

Vacature: Manager Regulatory Affairs Fund Regulation (0,8 fte – 1 fte)

Bij DUFAS speel jij als Manager Regulatory Affairs Fund Regulation een cruciale rol! Met jouw expertise vorm je beleid en vertegenwoordig je onze sector bij regelgevende instanties, wat bijdraagt aan een sterke vermogensbeheersector.

Jouw rol als Manager Regulatory Affairs Fund Regulation

In deze veelzijdige baan heb je iedere dag genoeg uitdaging. Dit is een greep uit jouw takenpakket:

Dit wordt jouw team

Bij DUFAS zit je midden in de actie van de beleggingssector, omringd door experts in beleggingen, duurzaamheid en juridische zaken. Je werkt in een gedreven team van zeven personen, maar werkt ook intensief samen met de 60 leden van DUFAS.

Wat breng jij mee?

Bij DUFAS ben jij als Manager Regulatory Affairs Fund Regulation de spil in het adviseren over beleid en vertegenwoordigen van onze sector. Idealiter heb jij:

Jouw vaardigheden:

Wat bieden wij?

Bij DUFAS heb jij naast het veelzijdige takenpakket en een aantrekkelijk salaris nog meer voordelen:

Over DUFAS

DUFAS is dé belangenbehartiger voor Nederlandse vermogensbeheerders. Met bijna 60 leden, van grote asset managers tot gespecialiseerde beheerders, bevordert ons team de maatschappelijke waarde van beleggen, ontwikkelt sectorstandaarden en vertegenwoordigt de sector in nieuwe wetgeving. Samen streven we naar een uniforme Europese markt met gelijke regels. Ons team van zeven personen is gepassioneerd en toegewijd aan deze missie.

Solliciteren?

Wil jij als Manager Regulatory Fund Regulation actief bijdragen aan de ontwikkeling van beleid en financiële regelgeving voor vermogensbeheerders? Solliciteer direct via de button!

Solliciteer

Heb je nog wat vragen over deze functie? Neem dan contact op met Manouk Fles of Jeroen van Wijngaarden.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.*