Home - Nieuws - TEAM | Dank aan Lilian voor interim-werk voor DUFAS
23 juni 2021

TEAM | Dank aan Lilian voor interim-werk voor DUFAS

Afgelopen maanden heeft Lilian Wieringa het DUFAS-team tijdelijk versterkt als manager regulatory affairs. Hierbij voegde zij veel waarde toe op onder andere de Wwft, de Europese btw-consultatie, de UBO-registratie voor FGR's en de consultatie over 'fiscaal kwalificatiebeleid rechtsvormen'. Vanaf september wordt de functie weer vervuld, waarvoor we momenteel bezig zijn met de werving. We stelden Lilian 3 vragen over hoe zij de afgelopen maanden ervaren heeft.

Hoe kijk jij terug op de afgelopen maanden?

“Met ontzettend veel plezier heb ik me de afgelopen maanden mogen inzetten voor de leden van DUFAS! Ik heb kennisgemaakt met een enthousiaste club mensen die graag de krachten bundelt voor een gezamenlijk doel. We hebben reacties op consultaties opgesteld, overlegd over strategieën, kennis en ervaringen gedeeld, contacten gelegd... Het was mooi om te zien hoe goed deze vereniging werkt.”

Hoe heb je de cultuur ervaren?

“Ook was het fijn werken met het DUFAS-team zelf: Iris, Randy, Minke, Maurits, Muriel, Stephanie, Emilie, Vanessa en Pieter. Een warm bad! Door de Corona-maatregelen ging alles via Teams, maar met de camera aan en een leuke achtergrond erbij had je toch het gevoel dat we bijeen waren.”

Wat wordt jouw volgende stap?

“Ik ben freelance jurist en vlieg in en uit voor opdrachten. Nu eerst de zomervakantie en dan naar een volgende klus. Ik dank iedereen voor de fijne samenwerking en wij zien elkaar ongetwijfeld weer!”
 

Misschien vind je dit ook interessant

VACATURE | Gezocht: policy advisor regulatory affairs

Nieuws | 26 januari 2022
Wil jij meewerken aan effectieve (Europese) regelgeving van financiële instellingen en markten, in het bijzonder voor de vermogensbeheersector? En ben jij geïnteresseerd in de manier waarop (Europese) financiële regelgeving de bedrijfsvoering van vermogensbeheerders beïnvloedt?

Nieuwe collega komt vast in dienst

Nieuws | 12 januari 2022
We zijn verheugd te melden dat Ivan aan den Toorn vanaf 1 maart ons team vast komt versterken als policy advisor sustainability. Tot die tijd vervangt Peiyao Liu, duurzaamheidsexpert bij KPMG, Ivans functie.

Our 2021 milestones

Nieuws | 17 december 2021
The DUFAS team wishes you happy holidays and warmest wishes. We would like to take this opportunity to briefly look back at our 2021 milestones. We are looking forward to working with you again in 2022.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties