Home - Nieuws - EVENT | AFME European Compliance and Legal Conference
01 september 2022

EVENT | AFME European Compliance and Legal Conference

Het 6e jaarlijkse European Compliance and Legal Conference van AFME brengt senior stakeholders uit de Europese sector samen. Keynote presentaties van DG FISMA, ESMA, AFM en AMF, 65 inspirerende sprekers uit de sector en paneldiscussies met experts. De conferentie is van 11 tot en met 13 oktober en is een uitgelezen kans om waardevolle inzichten op te doen van experts uit de sector en contact te leggen met legal en compliance collega's uit heel Europa. 

Early bird-tarief speciaal voor DUFAS-leden tot 9 september, daarna 15% korting

Daarvoor heb je alleen een code nodig. Ben je lid bij ons en wil je graag naar de conferentie? Stuur een mail naar Emilie Steeman, office manager bij DUFAS, en je ontvangt de code om je met korting in te kunnen schrijven.

Ik ben er graag bij

Meer informatie

Meer weten over dit event? Lees er meer over op de website van AFME.

Misschien vind je dit ook interessant

Publicatie jaarverslag 2022

Nieuws | 23 mei 2023
Ook publiceerde DUFAS op 23 mei haar jaarverslag over 2022. "Een uitdagende periode voor vermogensbeheerders die het jaar vooral afsloten met een negatief beleggingsrendement", vertelt algemeen directeur, Iris van de Looij.

'Vaak heb je meer met elkaar gemeen dan je op het eerste gezicht denkt'

Nieuws | 17 april 2023
De vermogensbeheersector presteert nog matig op diversiteit en inclusie. Om op dat gebied ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen, organiseerden we - speciaal voor onze leden - op 13 april een interactieve sessie.

Happy Holidays

Nieuws | 20 december 2022
DUFAS wenst je hele fijne feestdagen en een gezond 2023! We kijken ernaar uit om ons volgend jaar weer samen in te zetten voor een gezonde vermogensbeheersector.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties