Home - Nieuws - EVENT | AFME European Compliance and Legal Conference
01 september 2022

EVENT | AFME European Compliance and Legal Conference

Het 6e jaarlijkse European Compliance and Legal Conference van AFME brengt senior stakeholders uit de Europese sector samen. Keynote presentaties van DG FISMA, ESMA, AFM en AMF, 65 inspirerende sprekers uit de sector en paneldiscussies met experts. De conferentie is van 11 tot en met 13 oktober en is een uitgelezen kans om waardevolle inzichten op te doen van experts uit de sector en contact te leggen met legal en compliance collega's uit heel Europa. 

Early bird-tarief speciaal voor DUFAS-leden tot 9 september, daarna 15% korting

Daarvoor heb je alleen een code nodig. Ben je lid bij ons en wil je graag naar de conferentie? Stuur een mail naar Emilie Steeman, office manager bij DUFAS, en je ontvangt de code om je met korting in te kunnen schrijven.

Ik ben er graag bij

Meer informatie

Meer weten over dit event? Lees er meer over op de website van AFME.

Misschien vind je dit ook interessant

Publicatie jaarverslag 2021

Nieuws | 22 juni 2022
Op 22 juni publiceerde DUFAS haar jaarverslag over 2021: een overzicht van de organisatie, activiteiten en standpunten van DUFAS en haar leden.

DUFAS | Publicatie jaarverslag 2020

Nieuws | 23 juni 2021
Op 23 juni publiceerde DUFAS haar jaarverslag over 2020 dat tijdens de ALV vastgesteld is. We blikken terug op een bijzonder en angstig jaar met gelukkig ook genoeg goed nieuws.

Marjolein de Jong-Knol (ING) over ontwikkelingen rente-benchmarks

Nieuws | 09 december 2020
Sinds het LIBOR-schandaal in 2012, werken partijen in de markt nauw samen met wetgevers en toezichthouders om referentierentes te hervormen of om hier alternatieven voor te vinden.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties