Home - Nieuws - EVENT | Sustainable Finance & Climate Risk op 8 november
31 augustus 2022

EVENT | Sustainable Finance & Climate Risk op 8 november

Op welke manier kan de financiële sector bijdragen aan de klimaatdoelen? Hoe kunnen ESG-risico's beoordeeld worden? En waar vind je überhaupt de benodigde ESG-data? Daarop geven inspirerende (senior) sprekers antwoord tijdens het Sustainable Finance & Climate Risk-event van Outvie op 8 november.

Ik ben er graag bij

Programma en sprekers

Naast sprekers van pensioenorganisaties, toezichthouders, assetmanagers en maatschappelijke organisaties, geven Randy Pattiselanno van DUFAS en en Robert Jan Prins van de Nederlandse Vereniging van Banken ook een presentatie over MiFID-duurzaamheidsvoorkeuren. Speciaal voor onze leden die zich vóór 1 oktober inschrijven, is toegang voor dit event gratis.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit event? Bekijk het programma en download de brochure via de website van Outvie.

Misschien vind je dit ook interessant

COLUMN | Duurzaam beleggen een 'bumpy ride' voor vermogensbeheerders

Nieuws | 26 april 2023
Iris van de Looij, algemeen directeur van DUFAS, vertelt in een Financial Investigator-column: "Duurzaam beleggen is voor vermogensbeheerders een 'bumpy ride', waarbij beslissingen regelmatig herijkt worden aan nieuwe beschikbare informatie.

Succesvolle workshop berekenen CO2-uitstoot staatsobligaties voor DUFAS-leden

Nieuws | 03 april 2023
Steeds vaker verwachten stakeholders dat beleggers rapporteren over de gefinancierde CO2-uitstoot van staatsobligaties. Daarom organiseerden we samen met Guidehouse en PricewaterhouseCoopers (PwC) op 30 maart 2023 een interactieve workshop, speciaal voor onze leden.

Ondanks complimenten minister Kaag voor voortgang sector op verduurzaming toch verdere versnelling door wetgeving onderzocht

Nieuws | 24 maart 2023
Op 22 maart 2023 stond de Tweede Kamer uitgebreid stil bij verschillende financiële onderwerpen tijdens een commissiedebat over de verduurzaming van de financiële sector en de toekomst van het bankenlandschap.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties