Home - Nieuws - EVENT | Sustainable Finance & Climate Risk op 8 november
31 augustus 2022

EVENT | Sustainable Finance & Climate Risk op 8 november

Op welke manier kan de financiële sector bijdragen aan de klimaatdoelen? Hoe kunnen ESG-risico's beoordeeld worden? En waar vind je überhaupt de benodigde ESG-data? Daarop geven inspirerende (senior) sprekers antwoord tijdens het Sustainable Finance & Climate Risk-event van Outvie op 8 november.

Ik ben er graag bij

Programma en sprekers

Naast sprekers van pensioenorganisaties, toezichthouders, assetmanagers en maatschappelijke organisaties, geven Randy Pattiselanno van DUFAS en en Robert Jan Prins van de Nederlandse Vereniging van Banken ook een presentatie over MiFID-duurzaamheidsvoorkeuren. Speciaal voor onze leden die zich vóór 1 oktober inschrijven, is toegang voor dit event gratis.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit event? Bekijk het programma en download de brochure via de website van Outvie.

Misschien vind je dit ook interessant

Europese duurzaamheidsregelgeving; een echte game changer

Nieuws | 30 september 2022
Regelgeving vanuit de Europese Unie zet veel druk op de financiële sector om stappen te maken met verduurzaming maar daar zijn nog wel kanttekeningen en onduidelijkheden over.

Nu gratis beschikbaar: EFAMA-factbook 2022

Nieuws | 06 juli 2022
Op 26 juni publiceerde EFAMA, de Europese branchevereniging, haar factbook over 2022: Trends in European Investment Funds. Dit bevat een diepgaande analyse van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de fondsindustrie, zowel binnen als buiten Europa.

Publicatie Kamerbrief over beleidsagenda voor duurzame financiering

Nieuws | 09 juni 2022
Op 7 juni stuurde de minister van Financiën, Kaag, de Tweede Kamer een brief met de beleidsagenda voor duurzame financiering. Hierin wordt dieper ingegaan op de verduurzaming van de financiële markten.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties