Home - Nieuws - EVENT | Sustainable Finance & Climate Risk op 8 november
31 augustus 2022

EVENT | Sustainable Finance & Climate Risk op 8 november

Op welke manier kan de financiële sector bijdragen aan de klimaatdoelen? Hoe kunnen ESG-risico's beoordeeld worden? En waar vind je überhaupt de benodigde ESG-data? Daarop geven inspirerende (senior) sprekers antwoord tijdens het Sustainable Finance & Climate Risk-event van Outvie op 8 november.

Ik ben er graag bij

Programma en sprekers

Naast sprekers van pensioenorganisaties, toezichthouders, assetmanagers en maatschappelijke organisaties, geven Randy Pattiselanno van DUFAS en en Robert Jan Prins van de Nederlandse Vereniging van Banken ook een presentatie over MiFID-duurzaamheidsvoorkeuren. Speciaal voor onze leden die zich vóór 1 oktober inschrijven, is toegang voor dit event gratis.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit event? Bekijk het programma en download de brochure via de website van Outvie.

Misschien vind je dit ook interessant

EFAMA-rapport: the European asset management industry in facts & figures

Nieuws | 10 januari 2023
In december publiceerde EFAMA, de Europese belangenbehartiger voor assetmanagers, haar 14e editie van het Asset Management Report: Asset Management in Europe, an overview of the asset management industry.

TEAM | Samenwerking met de andere koepels op Klimaatcommitment

Nieuws | 06 januari 2023
Maurits Heldring, consultant climate change & sustainability bij DUFAS, ondersteunde het team weer een jaar op het gebied van het Klimaatcommitment. Hoe heeft hij het afgelopen jaar ervaren? En wat zijn voor hem de belangrijkste onderwerpen voor 2023?

TEAM | Duurzaamheid bij DUFAS

Nieuws | 29 december 2022
Sinds 1 maart 2022 versterkt Ivan aan den Toorn ons team als policy advisor sustainability. Inmiddels heeft hij al veel voor DUFAS gedaan en betekent op het gebied van duurzaamheid. Hoe heeft hij de afgelopen maanden ervaren? En wat zijn zijn belangrijkste onderwerpen voor 2023?

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties