Nieuws

DUFAS Investment Management Forum 2016. Bekijk de video's

07-07-2016

21 juni vond het jaarlijkse DUFAS Investment Management Forum plaats. In het Louwman Museum in Den Haag ontmoetten vertegenwoordigers van de vermogensbeheerindustrie elkaar. Na afloop interviewden we twee van de sprekers en de voorzitter en de algemeen directeur van DUFAS over over de thema’s die tijdens de conferentie aan de orde kwamen: de maatschappelijke en economische impact van Europese vermogensbeheerdindustrie, de relatie met de klant en fintech .

Prof. Jens Hagendorff, Cardiff Business School

Een van de sprekers was Jens Hagendorff,  Hoogleraar Finance & Investment aan de Cardiff Business School. Hij wees in zijn speech op de grote maatschappelijke en economische impact van de Europese vermogensbeheerindustrie. Na afloop van het DUFAS Investment Forum gaf hij DUFAS een interview.

https://vimeo.com/172400086

 

 

 

 

Toine van der Stee, voorzitter DUFAS

Toine van der Stee, voorzitter van DUFAS, is enthousiast over het verhaal van Jens Hagendorff. In onderstaande video legt hij uit waarom. Ook toont hij zijn waardering voor het recente voorstel van VNO-NCW voor een investeringsfonds voor de Nederlandse economie. Kom via deze video te weten over zijn enthousiasme.

https://vimeo.com/172400009

 

 

 

 

Thomas Bunnik, Founder & CEO Pritle

Thomas Bunnik, Founder& CEO van Pritle, een fintech start-up op het gebied van online vermogensbeheer, vertelde tijdens de conferentie hoe hij zijn business heeft opgezet. In deze video vat hij zijn verhaal samen.

 

Hans Janssen Daalen, Algemeen Directeur DUFAS

Hans Janssen Daalen, algemeen directeur van DUFAS, besteedde in zijn speech tijdens het Forum veel aandacht aan de relatie tussen vermogensbeheerder en zijn klanten. In het interview dat hij na afloop gaf, ging hij verder in op de vragen hoe vermogensbeheerders hun klanten het beste kunnen helpen. Daarbij ziet hij kansen voor ‘robo advice’. Ook benadrukte hij het belang van langetermijnbeleggen. Bekijk de video.

 

Terug naar nieuws