Nieuws

DUFAS van grotere invloed bij EFAMA

09-07-2020


Randy Pattiselanno is bij EFAMA, de Europese branchevereniging, benoemd als vicevoorzitter van de Distribution and Disclosures standing committee. Randy is gekozen uit meerdere kandidaten. Een mooie erkenning voor zijn kennis en ervaring van de manufacturer-distributeurketen. De benoeming is voor twee jaar. 

Randy werkt samen met de voorzitter van de commissie, Julie Patterson, Head of Asset Management Regulatory Change van KPMG UK. De impact van de Europese duurzaamheidsregelgeving voor de informatieverstrekking naar de (eind)belegger is één van de uitdagingen waar deze standing committee de aankomende maanden mee aan de slag gaat.

Meer invloed 
De benoeming van Randy is in lijn met de doelstellingen van DUFAS is om meer invloed uit te oefenen in Brussel. Dit willen we omdat steeds meer beleid en regelgeving vanuit Europa komt. De invloed kan je vooral in de eerste fasen van de regelgeving uitoefenen. We hebben daarom als doel gesteld ons actief op te stellen binnen EFAMA. De verhoudingen zijn daar aan het verschuiven door vertrek van het VK uit de EU. 

Verschillende commissies
DUFAS neemt altijd al deel aan verschillende commissies en Iris van de Looij heeft een positie in het bestuur van EFAMA. 

> Bekijk de EFAMA chairs & vice chairs

Terug naar nieuws