Nieuws

Nieuwe contactgegevens per 1 september 

26-08-2020

DUFAS verder zonder vast kantoor

Vanaf 1 september gaat DUFAS verder zonder vaste kantoorlocatie. Onze medewerkers blijven vanuit huis werken zoals we nu al gewend zijn. Voor overleg, afspraken, commissiemeetings en flexwerken hebben we een abonnement afgesloten bij Regus/Spaces. Dit geeft ons toegang tot vergaderruimtes en werkplekken op 138 locaties in Nederland waar we gebruik van kunnen maken als de COVID-19-crisis daar weer ruimte voor geeft. 

Vanaf 1 september hebben we een nieuw postadres, bij Spaces Amsterdam:
Dutch Fund and Asset Management Association
Brabara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam

Ons nieuwe vaste telefoonnummer is 020 - 240 2215. Onze e-mailadressen veranderen niet. 

Waarom verder zonder kantoor?
In de afgelopen maanden hebben we gemerkt dat thuiswerken voor onze activiteiten goed werkt. Daarnaast hebben we gezien dat, door het massale thuiswerken in Nederland, de lucht schoner was en de openbare ruimtes minder belast. We leveren graag blijvend een bijdrage aan deze positieve ontwikkeling. Als DUFAS hebben wij ook het klimaatcommitment van de financiële sector getekend. We vinden daarom dat we ook de kansen moeten benutten om dagelijks minder CO2 uit te stoten. 

Meer informatie
Er komt wel wat bij kijken om een bedrijf helemaal locatieonafhankelijk te laten werken. Ben je benieuwd hoe we dit aanpakken? We delen graag onze ervaringen en de kennis die we opdoen, bijvoorbeeld over de juridische kant van kantoorloos werken. Neem daarvoor gerust contact op met Iris van de Looij

Terug naar nieuws