Nieuws

ACTIAM stelt Arnold Gast aan als Chief Investment Officer

07-06-2017

ACTIAM

ACTIAM stelt Arnold Gast aan als Chief Investment Officer

ACTIAM heeft Arnold Gast per 1 juni 2017 aangesteld als Chief Investment Officer (CIO). Gast neemt daarmee plaats in het directieteam dat bestaat uit Hans van Houwelingen als CEO, John Shen als CRO, Dudley Keiller als CTO en Arnold Gast zelf als CIO. Arnold zal in zijn nieuwe functie verdere invulling geven aan het onderscheidende verantwoorde beleggingsbeleid van ACTIAM.

Arnold, met 20 jaar ervaring in de beleggingsmarkt, brengt volgens het bedrijf een berg ervaring mee uit de vermogensbeheerindustrie. Zo was hij bij Delta Lloyd verantwoordelijk voor het opzetten van de Investment Office en vervulde hij posities als Head of Credits & Co-head of Fied-income en Portfolio Manager Credits. Daarnaast was hij in de afgelopen vier jaar ook board member van het European Private Placement Association en Chairman of the Investor Advisory Board bij het Delta Lloyd Mezzanine Fund. Tot slot werkte hij eerder in zijn loopbaan bij ABN Amro Asset management en Theodoor Gilissen Bankiers.

Hans van Houwelingen, CEO van ACTIAM: “We zijn verheugd met de komst van Arnold. Hij brengt een schat aan ervaring in de beleggerswereld met zich mee. Met zijn komst is onze directie compleet en zetten wij weer verdere stappen om onze nieuwe strategie, met een focus op internationale groei en met onze sterke verantwoorde beleggingsstrategie als basis, te verwezenlijken.”

Bron: https://www.actiam.nl/nl/actueel/nieuws/2017/actiam-nv-benoemt-chief-investment-officer

Powered by Exelerating

Terug naar sector nieuws