Nieuws

BMO GAM versterkt Nederlands kantoor met twee nieuwe benoemingen

09-01-2018

BMO GAM

BMO Global Asset Management (BMO GAM) heeft binnen het Nederlandse kantoor in Amsterdam een nieuwe Senior Manager en Sales Director aangesteld. Zo bericht de vermogensbeheerder op haar website. Volgens BMO GAM blijkt uit de benoemingen het belang van het Nederlandse kantoor voor de activiteiten van BMO in Europa.

Bart van Merriënboer is aangesteld als Senior Manager in het Fiduciair-Managementteam van BMO GAM te Amsterdam. De heer van Merriënboer is verantwoordelijk voor de selectie van beheerders van Private Assets. Hij rapporteert direct aan Ernst Hagen, Executive Director Fiduciair Management bij BMO GAM.

Gerben Borkent wordt Sales Director. Hij werkte eerder bij TKP Investments, Russell Investments en ING Group en heeft uitgebreide ervaring met distributie en verkoop in heel Europa. De heer Borkent zal direct rapporteren aan Rogier van Harten, Head of Institutional Distribution & Client Management Europe. Hij heeft ook zijn standplaats in Amsterdam.

Rogier van Harten: “Met deze benoemingen benadrukken wij niet alleen onze focus op fiduciair beheer, maar ook op onze voortdurende focus op het ontwikkelen en uitbreiden van onze activiteiten in Nederland. In een veranderend politiek landschap en toezichtskader in Europa zorgt BMO Global Asset Management er voor dat de vestiging in Amsterdam naadloze ondersteuning blijft bieden aan onze klanten in heel Europa.”

Bron: persbericht, 9 januari 2018

Powered by Exelerating

Terug naar sector nieuws