Nieuws

Narina Mnatsakanian benoemd tot Director Impact & Responsible Investment KCM

04-05-2017

KCM

Narina Mnatsakanian benoemd tot Director Impact & Responsible Investment KCM

Kempen Capital Management (KCM) heeft Narina Mnatsakanian per 1 juni 2017 aangesteld als Director Impact & Responsible Investment. In haar nieuwe rol gaat Narina, die volgens Kempen een zeer gewaardeerd expert is op het gebied van verantwoord beleggen, het ESG-commitment verder vormgeven. Dat Narina expert is op het gebied van verantwoord beleggen, blijkt uit haar eerdere rollen. Zo werkte zij bij UNPRI, waar zij een voortrekkersrol op het gebied van de wereldwijde ontwikkeling van best practices voor verantwoord beleggen vervulde, bij Sarona Asset Management, waar zij verantwoordelijk was voor investor relations, impactmanagement en ESG. Tot slot heeft zijn ervaring opgedaan bij EY, KPMG en MN.

Erik Luttenberg, Managing Director en Chairman van de ESG-council bij Kempen: “Wij zijn ontzettend blij dat Narina in ons team komt. Zij brengt ruime ervaring op het gebied van verantwoord beleggen en de integratie van ESG-criteria binnen diverse beleggingscategorieën. Al lange tijd vormt verantwoord beleggen een belangrijke pijler bij Kempen, die we met haar benoeming verder gaan verstevigen. Bij de uitbouw van deze activiteiten zal de uitvoerige ervaring van Narina op dit gebied, met name richting institutionele beleggers, van groot belang zijn.”

Narina over haar benoeming: “Ik ben heel blij dat ik deel ga uitmaken van het Kempen-team en bij een organisatie ga werken die zich zo duidelijk aan verantwoord beleggen en beleggen op de lange termijn heeft gecommitteerd. Ik heb er vertrouwen in dat we deze belangrijke pijler gezamenlijk verder gaan uitbouwen en ervoor zorgen dat Kempen intern ESG-best practices blijft ontwikkelen en een vooraanstaande en internationaal erkende organisatie op het gebied van impactbeleggen en verantwoord beleggen wordt.”

Lars Dijkstra, CIO van Kempen: “Narina’s geweldige ervaring op het gebied van impactbeleggen zal een nieuwe impuls geven aan het ethos bij Kempen en onze status in de markt als verantwoorde belegger voor de lange termijn. Deze nieuwe benoeming past in ons continue commitment als betrokken aandeelhouder waarbij de belangen van alle stakeholders voor ogen worden gehouden.”

Bron: http://www.kempen.nl/over_kempen.aspx?id=39199

Powered by Exelerating

Terug naar sector nieuws