Nieuws

Rogier van Harten hoofd Institutional Distribution & Client Management for Continental Europe BMO GAM

05-09-2017

Rogier van Harten

BMO Global Asset Management (BMO GAM) heeft per 1 september Rogier van Harten benoemd tot Head Institutional Distribution & Client Management for Continental Europe. Binnen deze rol zal de heer van Harten verantwoordelijk zijn voor het verkoopbeleid en relatiebeheer binnen Continentaal Europa, met uitzondering van Duitsland. Met deze benoeming zal hij tevens zitting nemen in de directie van BMO GAM Nederland. De heer van Harten was voorheen werkzaam als Head of Institutional Clients Continental Europe en Head of Institutional Clients Netherlands bij BNP Paribas Asset Management.

Van Harten zal rapporteren aan Mandy Mannix, Head of Client Management EMEA bij BMO GAM. Mevrouw Mannix voorziet een voorspoedige samenwerking: “Wij zijn blij met de komst van Rogier. In zijn functie kan hij bijdragen aan de verdere uitbreiding van onze onderneming in Europa. Rogier heeft aanzienlijke ervaring met institutionele beleggers. Hierdoor kunnen wij nog beter inspelen op de beleggingsbehoeften van onze klanten en tegelijkertijd de groei in de regio verder stimuleren”.

De heer van Harten is ook te spreken over zijn nieuwe aanstelling: “Ik maak graag onderdeel uit van BMO Global Asset Management. Met jarenlange ervaring in de Nederlandse markt, die teruggaat tot de jaren ’50 van de vorige eeuw, hebben wij de juiste expertise en beleggingsoplossingen in huis om zowel onze Nederlandse als Europese klanten optimaal van dienst te zijn”.

Bron: bericht website, 5 september 2017 

Powered by Exelerating

Terug naar sector nieuws