Nieuws

Syntrus Achmea Real Estate & Finance kiest beste vastgoedmanagers

07-06-2017

vastgoedmanagers

Syntrus Achmea Real Estate & Finance kiest beste vastgoedmanagers

Afgelopen week heeft Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SARE&F) in een bericht gepubliceerd wat volgens haar de beste vastgoedmanagers zijn van 2016: “MVGM Noord (woningen), Apleona GVA (winkels) en vb&t Vastgoedmanagement (kantoren) zijn de beste vastgoedmanagers van 2016. Dat blijkt uit de jaarlijkse VastgoedMonitor van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.”

Uit het bericht blijkt dat de VastgoedMonitor gebruikt wordt om vastgoedmanagers jaarlijks te beoordelen op hun prestaties: “Voor het vastgoedmanagement van woningen, winkels en kantoren in de portefeuilles werkt Syntrus Achmea RE&F samen met gespecialiseerde beheerders. Met de VastgoedMonitor worden deze managers jaarlijks beoordeeld op hun prestaties en wordt per categorie de beste manager gekozen.”

Gerard Bakker van MVGM Noord, winnaar in de categorie woningen: “We zijn enorm blij met deze erkenning. Het beheren van vastgoed is een teamprestatie, waarbij de relatie tussen eigenaar en beheerder een belangrijke succesfactor is. We zijn trots op het wederzijdse vertrouwen tussen Syntrus Achmea RE&F en MVGM Noord en op de erkenning van onze kwaliteiten die blijkt uit deze verkiezing.”

Leon Timmerman van Apleona GVA, winnaar in de categorie winkels: “Apleona GVA is enorm trots op het behalen van dit resultaat. Deze erkenning is een resultaat van een jarenlange constructieve en zeer prettige samenwerking. De inzet en betrokkenheid van het gehele team heeft ons dit mooie resultaat gebracht!”

Jean-Paul Rouwette van vb&t Vastgoedmanagement, winnaar in de categorie kantoren: “Wij zijn als vb&t Vastgoedmanagement erg blij met de benoeming als beste vastgoedmanager 2016 voor de kantorenportefeuille van Syntrus Achmea RE&F. Het geeft ons een enorme stimulans om onze geformuleerde visie op  property management te realiseren.”

Bron: http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/Syntrus-Achmea-REF-kiest-beste-vastgoedmanagers.aspx

Powered by Exelerating

Terug naar sector nieuws