Home - Nieuws - TEAM | Dank aan Minke voor communicatiewerk bij DUFAS
08 december 2021

TEAM | Dank aan Minke voor communicatiewerk bij DUFAS

Deze maand nemen we afscheid van Minke Hoff, de motor achter alle communicatie van DUFAS. Minke heeft afgelopen 2 jaar als interimmer een enorme bijdrage geleverd. Ze startte met de opdracht om DUFAS te helpen moderniseren. Maar intussen was het ook een rijdende trein waar nieuwsbrieven en andere communicatie gewoon doorgezet moesten worden. We stelden haar 5 laatste vragen.

 

Klik op de afbeelding om 'm beter te kunnen bekijken.

Merk- en huisstijl

Samen met Minke legden we in 2020 de basis: Waar staat DUFAS voor? Wat zijn onze merkwaarden? En hoe vertaalt dat zich door in onder andere taal, beeld en kleur? We maakten van DUFAS een warme, verbindende en toegankelijke club zonder in te leveren op professionaliteit.

Logo en website in nieuw jasje

Datzelfde jaar hielp Minke met het opfrissen van ons logo en onze nieuwe website. Daardoor zijn standpunten vanuit onze commissies en expertgroepen nu duidelijker te vinden en is er meer aandacht voor de menselijke kant en diversiteit, zoals terug te zien is in ons beeld.

Eigen podcastserie

De klapper maakten we in 2021 met een eigen podcastserie: 'Waarom beleggen mensen (niet)?' Dankzij het netwerk van Minke hebben we dit supersnel op kunnen zetten. Ook hebben we nieuwe ervaringen opgedaan met gerichte LinkedIn-promoties om de podcastserie te promoten, waardoor we nog meer focus in onze communicatie krijgen.

Gave voor toegankelijk en leesbaar schrijven

Minke is oprecht een zeer getalenteerde communicatieprofessional te noemen. Met ook nog eens veel ervaring in de financiële sector. Ze heeft een gave om heel toegankelijk te schrijven. Zo helpt ze bijvoorbeeld al vanaf het begin om de brief bij de rapportage van het Klimaatcommitment voor een grotere groep leesbaarder te maken.

Stokje doorgeven

Dit jaar nam Muriel Luykx de nieuwsbrieven en het beheer van onze website en social media al over. Ze is enorm gegroeid in die rol en neemt vanaf januari alle communicatietaken van Minke over.

En natuurlijk niet te vergeten

Hartelijk dank voor de superfijne samenwerking en alles wat je voor DUFAS hebt gedaan Minke!

Misschien vind je dit ook interessant

TEAM | Even voorstellen: Lily Ho

Nieuws | 05 april 2022
Aankomende maanden versterkt Lily Ho het DUFAS-team tijdelijk als manager regulatory affairs. Met ruim 15 jaar werkervaring in de financiële sector neemt Lily een berg aan kennis en ervaring met zich. Om haar beter te leren kennen stelden we Lily een paar vragen.

Nieuwe collega komt vast in dienst

Nieuws | 12 januari 2022
We zijn verheugd te melden dat Ivan aan den Toorn vanaf 1 maart ons team vast komt versterken als policy advisor sustainability. Tot die tijd vervangt Peiyao Liu, duurzaamheidsexpert bij KPMG, Ivans functie.

Our 2021 milestones

Nieuws | 17 december 2021
The DUFAS team wishes you happy holidays and warmest wishes. We would like to take this opportunity to briefly look back at our 2021 milestones. We are looking forward to working with you again in 2022.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties