Home - Nieuws

Nieuws

DUFAS gaat nieuwe samenwerking aan met BeleggerUitlegger

Nieuws | 15 september 2023
Dankzij de initiatieven BeleggerUitlegger en Scholenstrijd krijgen middelbare scholieren betrouwbare en onafhankelijke financiële educatie over aandelen en beleggen. Om onze samenwerking te vieren, openen we op woensdag 18 oktober de beurs van Euronext Amsterdam.

EFAMA publiceert factbook 2023

Nieuws | 30 juni 2023
Op 26 juni publiceerde EFAMA, de Europese branchevereniging, haar factbook over 2023: Trends in European Investment Funds. Dit bevat een diepgaande analyse van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de fondsindustrie, zowel binnen als buiten Europa.

Jacco Maters benoemd tot nieuw bestuurslid van DUFAS

Nieuws | 09 oktober 2019
Jacco Maters (CEO Anthos Fund & Asset Management) is 9 oktober tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering benoemd tot bestuurslid van DUFAS.

DUFAS start College Tour in najaar

Nieuws | 21 augustus 2023
CEO's van vermogensbeheerders gaan vanaf dit najaar naar universiteiten door het hele land. Met de College Tour willen we studenten een kijkje geven in de wereld van vermogensbeheerders.

Nieuwe voorzitters gezocht! 

Nieuws | 04 juli 2023
Wil jij als lid meer sturing geven aan de koers die DUFAS vaart om de belangen van onze sector te behartigen? Vind je het leuk om leiding te geven aan vergaderingen van experts? En is het voor jou een uitdaging te zoeken naar het compromis waar de meningen uiteenlopen? Lees dan snel verder.

'Ontwikkelingen in regulering en toezicht maakt sector transparanter en risico's beter beheerst'

Nieuws | 11 augustus 2023
Raf Houben, Compliance & Financial Regulatory Law expert bij PGGM, blikt terug op 20 jaar DUFAS. We stelden hem 3 vragen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties