Home - Nieuws - DUFAS-input Tweede Kamerverkiezingen
02 juli 2020

DUFAS-input Tweede Kamerverkiezingen

Input verkiezingsprogramma's namens sector

In maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Vele politieke partijen werken nu aan het verkiezingsprogramma. Een goed moment om met partijen in gesprek te gaan over punten die voor onze sector belangrijk zijn. We hebben de partijen een kort document toegestuurd met deze punten als basis voor een gesprek.

Bekijk document

Op 7 september organiseert DUFAS ook een educatiesessie voor fractiemedewerkers in NieuwsPoort in Den Haag. Daar hebben al verschillende personen voor ingeschreven.  

Misschien vind je dit ook interessant

Even voorstellen: Stephanie Platschorre (KPMG)

Nieuws | 03 maart 2021
Aankomende maanden versterkt Stephanie Platschorre het DUFAS-team tijdelijk als policy advisor sustainability. Daarnaast is Stephanie onderdeel van het Sustainable Finance-team bij KPMG.

CONSULTATIE | Reactie op de Wet implementatie grensoverschrijdende distributiebeleggingsfondsen

Nieuws | 03 maart 2021
DUFAS heeft gereageerd op de consultatie over de Wet implementatie grensoverschrijdende distributie beleggingsinstellingen en icbe’s. Dit wetsvoorstel implementeert de Europese richtlijn van 20 juni 2019.

UPDATE SFDR | Publicatie final report Europese toezichthouders en ‘supervisory statement’

Nieuws | 03 maart 2021
De Europese toezichthouders (ESA's) hebben het definiteve rapport over de uitvoeringsregeling van de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) uitgebracht. Ook hebben zij een supervisory statement gepubliceerd.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties