Home - Nieuws - Commissievoorzitters, welkom!
15 september 2021

Commissievoorzitters, welkom!

Als voorzitter van onze Fiscale Commissie heeft Marc Steinbusch (Robeco) de weg vrijgemaakt om ook de andere commissies voor te laten zitten door DUFAS-leden. Deze zomer deden we hiervoor een oproep. Met trots maken we vandaag bekend wie zijn benoemd.

Fund Regulation Committee: Iris Dingemans (Simmons & Simmons)

"Ik vind het ontzettend leuk om ook in een andere hoedanigheid de belangen van de gehele sector te behartigen. In teams en onderhandelingen heb ik vaak een verbindende rol die goed past als commissievoorzitter." - Iris Dingemans, partner bij Simmons & Simmons

Distribution and Client Disclosure Committee: Felicia Canté (Van Lanschot Kempen)

"Ik kijk er erg naar uit om als voorzitter mijn bijdrage te leveren aan de DCD-committee. Wij hebben als Van Lanschot Kempen erg veel aan de DUFAS-commissies en ik doe daarom graag iets terug." - Felicia Canté, legal counsel bij Van Lanschot Kempen

Sustainability Committee: Gerard Moerman (Aegon Asset Management)

"Al van jongs af aan, ben ik me bewust van mijn footprint en ben ik voorstander van duurzame ontwikkelingen. Het hele ecosysteem in onze sector heeft elkaar nodig om verder te komen. Als voorzitter van de Sustainability Committee zet ik me daar graag voor in." - Gerard Moerman, head of fiduciary services & investment solutions bij Aegon Asset Management

Bekijk al onze commissies

Benoeming

De commissievoorzitters zijn benoemd door een gezamenlijk besluit van de algemeen directeur, voorzitter en vicevoorzitter van DUFAS.

Over onze commissies en expertgroepen

In onze commissies en expertgroepen delen we kennis, wisselen we ervaringen uit en bereiden we onze lobby voor. Denk bijvoorbeeld aan reacties op (Europese) wetgevingsconsultaties. De commissies bestaan uit leden en eigen medewerkers van DUFAS.

Misschien vind je dit ook interessant

TEAM | Samenwerking met de andere koepels op Klimaatcommitment

Nieuws | 06 januari 2023
Maurits Heldring, consultant climate change & sustainability bij DUFAS, ondersteunde het team weer een jaar op het gebied van het Klimaatcommitment. Hoe heeft hij het afgelopen jaar ervaren? En wat zijn voor hem de belangrijkste onderwerpen voor 2023?

TEAM | Belangrijk Kamerdebat over verduurzaming financiële sector in maart

Nieuws | 04 januari 2023
Samen met Pieter Veldhuizen, public affairs manager bij DUFAS, werken we aan de lobby op een aantal dossiers. Maar ook aan de bekendheid van de sector bij de meest belangrijke stakeholders. Hoe heeft hij het afgelopen jaar ervaren? En wat zijn voor Den Haag de belangrijkste onderwerpen voor 2023?

TEAM | DORA wordt belangrijk nieuw dossier

Nieuws | 02 januari 2023
Manouk Fles kwam in september bij het DUFAS-team als manager regulatory affairs. Hoe heeft ze haar eerste maanden ervaren? Wat zijn de belangrijkste onderwerpen voor regulatory affairs in 2023 en heeft zij nog lees- of luister tips voor deze vakantieperiode? We stelden haar 3 vragen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties