Home - Nieuws - Commissievoorzitters, welkom!
15 september 2021

Commissievoorzitters, welkom!

Als voorzitter van onze Fiscale Commissie heeft Marc Steinbusch (Robeco) de weg vrijgemaakt om ook de andere commissies voor te laten zitten door DUFAS-leden. Deze zomer deden we hiervoor een oproep. Met trots maken we vandaag bekend wie zijn benoemd.

Fund Regulation Committee: Iris Dingemans (Simmons & Simmons)

"Ik vind het ontzettend leuk om ook in een andere hoedanigheid de belangen van de gehele sector te behartigen. In teams en onderhandelingen heb ik vaak een verbindende rol die goed past als commissievoorzitter." - Iris Dingemans, partner bij Simmons & Simmons

Distribution and Client Disclosure Committee: Felicia Canté (Van Lanschot Kempen)

"Ik kijk er erg naar uit om als voorzitter mijn bijdrage te leveren aan de DCD-committee. Wij hebben als Van Lanschot Kempen erg veel aan de DUFAS-commissies en ik doe daarom graag iets terug." - Felicia Canté, legal counsel bij Van Lanschot Kempen

Sustainability Committee: Gerard Moerman (Aegon Asset Management)

"Al van jongs af aan, ben ik me bewust van mijn footprint en ben ik voorstander van duurzame ontwikkelingen. Het hele ecosysteem in onze sector heeft elkaar nodig om verder te komen. Als voorzitter van de Sustainability Committee zet ik me daar graag voor in." - Gerard Moerman, head of fiduciary services & investment solutions bij Aegon Asset Management

Bekijk al onze commissies

Benoeming

De commissievoorzitters zijn benoemd door een gezamenlijk besluit van de algemeen directeur, voorzitter en vicevoorzitter van DUFAS.

Over onze commissies en expertgroepen

In onze commissies en expertgroepen delen we kennis, wisselen we ervaringen uit en bereiden we onze lobby voor. Denk bijvoorbeeld aan reacties op (Europese) wetgevingsconsultaties. De commissies bestaan uit leden en eigen medewerkers van DUFAS.

Misschien vind je dit ook interessant

TEAM | DUFAS verwelkomt nieuw vast teamlid

Nieuws | 31 augustus 2022
Vanaf 1 september versterkt Manouk Fles het DUFAS-team als policy advisor regulatory affairs, waardoor de functie niet langer tijdelijk maar vast wordt vervuld. Om Manouk beter te leren kennen, stelden we haar 3 vragen.

TEAM | Dank aan Lilian en Lily voor interim-werk voor DUFAS

Nieuws | 31 augustus 2022
Afgelopen tijd hebben Lilian Wieringa en Lily Ho het DUFAS-team tijdelijk versterkt op het gebied van regulatory affairs.

Nu gratis beschikbaar: EFAMA-factbook 2022

Nieuws | 06 juli 2022
Op 26 juni publiceerde EFAMA, de Europese branchevereniging, haar factbook over 2022: Trends in European Investment Funds. Dit bevat een diepgaande analyse van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de fondsindustrie, zowel binnen als buiten Europa.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties