Home - Nieuws - Commissievoorzitters, welkom!
15 september 2021

Commissievoorzitters, welkom!

Als voorzitter van onze Fiscale Commissie heeft Mark Steinbusch (Robeco) de weg vrijgemaakt om ook de andere commissies voor te laten zitten door DUFAS-leden. Deze zomer deden we hiervoor een oproep. Met trots maken we vandaag bekend wie zijn benoemd.

Fund Regulation Committee: Iris Dingemans (Simmons & Simmons)

"Ik vind het ontzettend leuk om ook in een andere hoedanigheid de belangen van de gehele sector te behartigen. In teams en onderhandelingen heb ik vaak een verbindende rol die goed past als commissievoorzitter." - Iris Dingemans, partner bij Simmons & Simmons

Distribution and Client Disclosure Committee: Felicia Canté (Van Lanschot Kempen)

"Ik kijk er erg naar uit om als voorzitter mijn bijdrage te leveren aan de DCD-committee. Wij hebben als Van Lanschot Kempen erg veel aan de DUFAS-commissies en ik doe daarom graag iets terug." - Felicia Canté, legal counsel bij Van Lanschot Kempen

Sustainability Committee: Gerard Moerman (Aegon Asset Management)

"Al van jongs af aan, ben ik me bewust van mijn footprint en ben ik voorstander van duurzame ontwikkelingen. Het hele ecosysteem in onze sector heeft elkaar nodig om verder te komen. Als voorzitter van de Sustainability Committee zet ik me daar graag voor in." - Gerard Moerman, head of fiduciary services & investment solutions bij Aegon Asset Management

Bekijk al onze commissies

Benoeming

De commissievoorzitters zijn benoemd door een gezamenlijk besluit van de algemeen directeur, voorzitter en vicevoorzitter van DUFAS.

Over onze commissies en expertgroepen

In onze commissies en expertgroepen delen we kennis, wisselen we ervaringen uit en bereiden we onze lobby voor. Denk bijvoorbeeld aan reacties op (Europese) wetgevingsconsultaties. De commissies bestaan uit leden en eigen medewerkers van DUFAS.

Misschien vind je dit ook interessant

DUFAS krijgt grotere rol in Europa

Nieuws | 29 september 2021
Randy Pattiselanno is benoemd als voorzitter van EFAMA’s Distribution & Client Disclosure Standing Committee. Er staan voor de aankomende periode belangrijke dossiers op de planning zoals de Retail Investment Strategy, PRIIPs-KID en een mogelijk Europees provisieverbod.

TEAM | Even voorstellen: Stephen Ivan aan den Toorn en Trudy Winnemuller

Nieuws | 01 september 2021
Aankomende maanden versterken Stephen Ivan aan den Toorn (roepnaam: Ivan) en Trudy Winnemuller het DUFAS-team. Ivan gaat aan de slag als policy advisor sustainability en Trudy als manager regulatory affairs. Beiden nemen een berg aan kennis en ervaring mee.

TEAM | Dank aan Lilian voor interim-werk voor DUFAS

Nieuws | 23 juni 2021
Afgelopen maanden heeft Lilian Wieringa het DUFAS-team tijdelijk versterkt als manager regulatory affairs. Hierbij voegde zij veel waarde toe op onder andere de Wwft, de Europese btw-consultatie, de UBO-registratie voor FGR's en de consultatie over 'fiscaal kwalificatiebeleid rechtsvormen'.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties