Home - Nieuws - Commissievoorzitters, welkom!
15 september 2021

Commissievoorzitters, welkom!

Als voorzitter van onze Fiscale Commissie heeft Marc Steinbusch (Robeco) de weg vrijgemaakt om ook de andere commissies voor te laten zitten door DUFAS-leden. Deze zomer deden we hiervoor een oproep. Met trots maken we vandaag bekend wie zijn benoemd.

Fund Regulation Committee: Iris Dingemans (Simmons & Simmons)

"Ik vind het ontzettend leuk om ook in een andere hoedanigheid de belangen van de gehele sector te behartigen. In teams en onderhandelingen heb ik vaak een verbindende rol die goed past als commissievoorzitter." - Iris Dingemans, partner bij Simmons & Simmons

Distribution and Client Disclosure Committee: Felicia Canté (Van Lanschot Kempen)

"Ik kijk er erg naar uit om als voorzitter mijn bijdrage te leveren aan de DCD-committee. Wij hebben als Van Lanschot Kempen erg veel aan de DUFAS-commissies en ik doe daarom graag iets terug." - Felicia Canté, legal counsel bij Van Lanschot Kempen

Sustainability Committee: Gerard Moerman (Aegon Asset Management)

"Al van jongs af aan, ben ik me bewust van mijn footprint en ben ik voorstander van duurzame ontwikkelingen. Het hele ecosysteem in onze sector heeft elkaar nodig om verder te komen. Als voorzitter van de Sustainability Committee zet ik me daar graag voor in." - Gerard Moerman, head of fiduciary services & investment solutions bij Aegon Asset Management

Bekijk al onze commissies

Benoeming

De commissievoorzitters zijn benoemd door een gezamenlijk besluit van de algemeen directeur, voorzitter en vicevoorzitter van DUFAS.

Over onze commissies en expertgroepen

In onze commissies en expertgroepen delen we kennis, wisselen we ervaringen uit en bereiden we onze lobby voor. Denk bijvoorbeeld aan reacties op (Europese) wetgevingsconsultaties. De commissies bestaan uit leden en eigen medewerkers van DUFAS.

Misschien vind je dit ook interessant

TEAM | DUFAS verwelkomt nieuw vast teamlid

Nieuws | 18 januari 2024
Welkom bij het DUFAS-team! Vanaf 15 januari 2024 versterkt Ron Gruijters ons team als manager sustainable finance. DUFAS is blij verheugd om Ron als nieuw vast teamlid te mogen verwelkomen. Door zijn kennis en ervaring is hij een waardevolle toevoeging aan het team.

Our 2023 milestones

Nieuws | 20 december 2023
The DUFAS team wishes you happy holidays and warmest wishes. We would like to take this opportunity to briefly look back at our 2023 milestones. Looking forward to working with you again in 2024!

TEAM | Even voorstellen: Jeroen van Wijngaarden

Nieuws | 15 november 2023
Na zijn eerste weken als algemeen directeur van DUFAS draait Jeroen van Wijngaarden inmiddels op volle toeren mee. Benieuwd naar het nieuwe gezicht achter DUFAS? We stelden Jeroen een paar vragen om hem beter te leren kennen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties