Home - Nieuws - DUFAS van grotere invloed bij EFAMA
24 juni 2020

DUFAS van grotere invloed bij EFAMA

Randy Pattiselanno is bij EFAMA, de Europese branchevereniging, benoemd als vicevoorzitter van de Distribution and Disclosures standing committee. Randy is gekozen uit meerdere kandidaten. Een mooie erkenning voor zijn kennis en ervaring van de manufacturer-distributeurketen. De benoeming is voor twee jaar. 

Committee

Randy werkt samen met de voorzitter van de commissie, Julie Patterson, Head of Asset Management Regulatory Change van KPMG UK. De impact van de Europese duurzaamheidsregelgeving voor de informatieverstrekking naar de (eind)belegger is één van de uitdagingen waar deze standing committee de aankomende maanden mee aan de slag gaat.

Meer invloed 

De benoeming van Randy is in lijn met de doelstellingen van DUFAS is om meer invloed uit te oefenen in Brussel. Dit willen we omdat steeds meer beleid en regelgeving vanuit Europa komt. De invloed kan je vooral in de eerste fasen van de regelgeving uitoefenen. We hebben daarom als doel gesteld ons actief op te stellen binnen EFAMA. De verhoudingen zijn daar aan het verschuiven door vertrek van het VK uit de EU. 

Verschillende commissies

DUFAS neemt altijd al deel aan verschillende commissies en Iris van de Looij heeft een positie in het bestuur van EFAMA. 

Bekijk de EFAMA chairs en vice chairs

Misschien vind je dit ook interessant

Week van het Geld

Nieuws | 11 maart 2024
Van 11 t/m 15 maart is het de ‘Week van het geld’. Deze week staat in het teken van het financieel bewust maken van leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Voor ons is financiële educatie een belangrijk speerpunt.

AFTERMOVIE | Asset Management College Tour Utrecht

Nieuws | 08 maart 2024
Op donderdag 29 februari vond de DUFAS Asset Management College Tour plaats aan de Universiteit Utrecht. Het was een geslaagde editie, waarbij de CEO's, Karin van Baardwijk van Robeco en Martijn Rozemuller van VanEck, uitgebreid werden bevraagd over hun ervaringen in de asset management sector.

TEAM | Even voorstellen: Marlon Jansen

Nieuws | 21 februari 2024
Welkom bij het DUFAS-team! We zijn heel blij met onze nieuwe vaste collega Marlon Jansen als manager public affairs & communications. Door zijn kennis en ervaring is hij een waardevolle toevoeging aan het team. Om Marlon beter te leren kennen, stelden we hem een paar vragen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties