Home - Nieuws - Happy Holidays
20 december 2022

Happy Holidays

DUFAS wenst je hele fijne feestdagen en een gezond 2023! We kijken terug op een actief en succesvol jaar waarin vooral hard gewerkt is aan de implementatie van duurzaamheidsregelgeving. Extra dank aan alle leden die dit jaar een bijdrage hebben geleverd aan het bestuur en onze commissies en expertgroepen.

Misschien vind je dit ook interessant

Publicatie jaarverslag 2022

Nieuws | 23 mei 2023
Ook publiceerde DUFAS op 23 mei haar jaarverslag over 2022. "Een uitdagende periode voor vermogensbeheerders die het jaar vooral afsloten met een negatief beleggingsrendement", vertelt algemeen directeur, Iris van de Looij.

'Vaak heb je meer met elkaar gemeen dan je op het eerste gezicht denkt'

Nieuws | 17 april 2023
De vermogensbeheersector presteert nog matig op diversiteit en inclusie. Om op dat gebied ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen, organiseerden we - speciaal voor onze leden - op 13 april een interactieve sessie.

EVENT | AFME European Compliance and Legal Conference

Nieuws | 01 september 2022
Het 6e jaarlijkse European Compliance and Legal Conference van AFME brengt senior stakeholders uit de Europese sector samen. Keynote presentaties van DG FISMA, ESMA, AFM en AMF, 65 inspirerende sprekers uit de sector en paneldiscussies met experts.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties