Home - Nieuws - Happy Holidays
20 december 2022

Happy Holidays

DUFAS wenst je hele fijne feestdagen en een gezond 2023! We kijken terug op een actief en succesvol jaar waarin vooral hard gewerkt is aan de implementatie van duurzaamheidsregelgeving. Extra dank aan alle leden die dit jaar een bijdrage hebben geleverd aan het bestuur en onze commissies en expertgroepen.

Misschien vind je dit ook interessant

Nieuwe voorzitters gezocht! 

Nieuws | 04 juli 2023
Wil jij als lid meer sturing geven aan de koers die DUFAS vaart om de belangen van onze sector te behartigen? Vind je het leuk om leiding te geven aan vergaderingen van experts? En is het voor jou een uitdaging te zoeken naar het compromis waar de meningen uiteenlopen? Lees dan snel verder.

Publicatie jaarverslag 2022

Nieuws | 23 mei 2023
Op 23 mei publiceerde DUFAS haar jaarverslag over 2022. "Een uitdagende periode voor vermogensbeheerders die het jaar vooral afsloten met een negatief beleggingsrendement", vertelt algemeen directeur, Iris van de Looij.

'Vaak heb je meer met elkaar gemeen dan je op het eerste gezicht denkt'

Nieuws | 17 april 2023
De vermogensbeheersector presteert nog matig op diversiteit en inclusie. Om op dat gebied ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen, organiseerden we - speciaal voor onze leden - op 13 april een interactieve sessie.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties