Home - Nieuws - Pensioenchecker wint Pensioenwegwijzer 2020
09 nov 2020

Pensioenchecker wint Pensioenwegwijzer 2020


Donderdag 5 november is voor de zesde keer de PensioenWegwijzer uitgereikt aan een organisatie uit de financiële sector met het meest innovatieve praktijkvoorbeeld om pensioenkeuzes makkelijker te maken.

Met medewerking van minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werd de prijs digitaal uitgereikt aan Ester Iking. Zij nam de prijs in ontvangst namens ABP, PFZW, PME, PMT en de Pensioenfederatie voor hun initiatief de Pensioenchecker. De jury roemde de aanpak vanwege de mooie samenwerking, de brede toepasbaarheid, het handelingsperspectief en de eenvoud van de app.

Bekijk de app

Bron: Pensioenfederatie.nl

Misschien vind je dit ook interessant

Publicatie DUFAS jaarverslag 2019

Nieuws | 01 jul 2020
Op dinsdag 30 juni hebben we tijdens de algemene ledenvergadering het DUFAS jaarverslag over 2019 vastgesteld. We hebben een concrete koers uitgezet voor DUFAS. Met standaardisatie van duurzaamheid en de grotere financiële zelfredzaamheid van consumenten als belangrijke pijlers.

OBAM nieuw lid van DUFAS

Nieuws | 24 jun 2020
OBAM heeft een bijzondere stap gemaakt. Door een management buy-out bij BNP Paribas, zijn zij zelfstandig verdergegaan. OBAM Investment Management wordt DUFAS lid per 1 juli.

DUFAS van grotere invloed bij EFAMA

Nieuws | 24 jun 2020
Randy Pattiselanno is bij EFAMA, de Europese branchevereniging, benoemd als vicevoorzitter van de Distribution and Disclosures standing committee. Randy is gekozen uit meerdere kandidaten. Een mooie erkenning voor zijn kennis en ervaring van de manufacturer-distributeurketen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties