Home - Nieuws - DUFAS | Publicatie jaarverslag 2020
23 juni 2021

DUFAS | Publicatie jaarverslag 2020

Op 23 juni publiceerde DUFAS haar jaarverslag over 2020. Tijdens de algemene ledenvergadering, de dag daarvoor, werd dit jaarverslag vastgesteld.

Terugblik

In het jaarverslag van 2020 blikken we terug op een bijzonder en angstig jaar. Maar de crisis heeft ook relaties met stakeholders verder versterkt. 2020 was het jaar waarin we besloten om ons kantoor op te zeggen. 

“Gelukkig is de hele sector maar beperkt door de crisis geraakt en zijn de meeste activiteiten vanuit huis voortgezet. Voor DUFAS zelf is dat zo goed bevallen dat we ons hele kantoor hebben opgezegd. Dit werkt efficiënt én zo dragen we bij aan het verminderen van CO2-uitstoot." - Iris van de Looij, algemeen directeur DUFAS

Bekijk ons jaarverslag 2020

DUFAS-jaarverslag 2020

Jaarverslagen van vorige jaren

Misschien vind je dit ook interessant

Week van het Geld

Nieuws | 11 maart 2024
Van 11 t/m 15 maart is het de ‘Week van het geld’. Deze week staat in het teken van het financieel bewust maken van leerlingen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Voor ons is financiële educatie een belangrijk speerpunt.

AFTERMOVIE | Asset Management College Tour Utrecht

Nieuws | 08 maart 2024
Op donderdag 29 februari vond de DUFAS Asset Management College Tour plaats aan de Universiteit Utrecht. Het was een geslaagde editie, waarbij de CEO's, Karin van Baardwijk van Robeco en Martijn Rozemuller van VanEck, uitgebreid werden bevraagd over hun ervaringen in de asset management sector.

TEAM | Even voorstellen: Marlon Jansen

Nieuws | 21 februari 2024
Welkom bij het DUFAS-team! We zijn heel blij met onze nieuwe vaste collega Marlon Jansen als manager public affairs & communications. Door zijn kennis en ervaring is hij een waardevolle toevoeging aan het team. Om Marlon beter te leren kennen, stelden we hem een paar vragen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties