Home - Nieuws - EVENT | Sustainable Finance & Climate Risk op 21 september
21 juni 2023

EVENT | Sustainable Finance & Climate Risk op 21 september

Leer hoe je je kansen op een gezond bedrijf nu en in de toekomst veilig kunt stellen en tegelijkertijd een positieve impact kunt hebben op onze planeet en de maatschappij tijdens het Sustainable Finance & Climate Risk-event van Outvie op 21 september. En neem de volgende stap in het implementeren van risicomanagement, het beheersen van ESG-data en rapportage, en het opbouwen van een duurzame cultuur.

Gratis toegang voor DUFAS-leden

Speciaal voor onze leden die zich vóór 21 augustus inschrijven, is toegang voor dit event gratis. Daarmee bespaar je 699 euro!

Ik ben er graag bij

Programma en sprekers

Het programma zit boordevol met best practices, CEO-presentaties, succesverhalen, tools en insiderkennis. Denk daarbij aan: Maria van der Heijden (Director, MVO Nederland), Walter Faaij (Corporate anthropologist & culture consultant, Green Culture Lab) en Bas Haring (Professor Dr. / Volksfilosoof & Hoogleraar Publiek Begrip van Wetenschappen).

Meer informatie

Wil je meer weten over dit event? Bekijk het programma en download de brochure via de website van Outvie.

Misschien vind je dit ook interessant

Financiële sector zet voortrekkersrol Klimaatcommitment door

Nieuws | 13 mei 2024
Banken, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders gaan hun inzet op de financiering van de energietransitie intensiveren. In het nieuwe Werkplan Klimaatcommitment is vastgelegd op welke wijze de financiële sector haar internationale voortrekkersrol op klimaatgebied blijft vervullen. 

Financiële sector heeft flinke stappen gezet

Nieuws | 13 februari 2024
De financiële sector heeft sinds de ondertekening van het Klimaatcommitment in 2019 flinke stappen gezet om bij te dragen aan de energietransitie. Alle ondertekenaars hebben inmiddels een actieplan. De sector neemt haar verantwoordelijkheid om haar rol in de transitie structureel in te vullen.

DUFAS trapt Leaders in Sustainable Finance Event af

Nieuws | 01 februari 2024
Op 1 februari 2024 was het Sustainable Finance Event van Leaders in Finance. Tijdens het evenement kwamen verschillende sprekers aan bod die hun visie deelden over een duurzame toekomst voor de financiële sector. Jeroen van Wijngaarden trapte de dag af met een openingsspeech.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties