Home - Nieuws - PODCAST | Iris in 'Leaders in Finance'
18 maart 2021

PODCAST | Iris in 'Leaders in Finance'

Iris van de Looij, algemeen directeur DUFAS, was te gast in de podcast ‘Leaders in Finance’ van Jeroen Broekema. Een open gesprek over het werk bij DUFAS maar ook over haar eigen loopbaan, drijfveren en persoonlijke ontwikkeling. Een blik op de lobby die we doen rond regelgeving en het grote keerpunt van de sector naar duurzaam beleggen.

Beluister de podcast met Iris

Misschien vind je dit ook interessant

IIFA publiceert internationaal pensioenrapport: ‘Better Pensions, Better Lives’

Nieuws | 12 januari 2022
Eind 2022 publiceerde de International Investment Funds Association (IIFA) samen met EFAMA, de Europese belangenbehartiger voor asset managers, het internationale pensioenrapport: Better Pensions, Better Lives:

Stappenplan ter bescherming van biodiversiteit

Nieuws | 12 januari 2022
In december 2021 publiceerde de werkgroep Biodiversiteit van het Platform voor Duurzame Financiering een stappenplan om financiële instellingen te helpen bij het tegengaan van verlies van biodiversiteit.

Hoe werkt de sector aan het Klimaatcommitment?

Nieuws | 12 november 2021
De overheid heeft als doel om de broeikasgasuitstoot in 2030 met 49% te verminderen ten opzichte van 1990. Om hieraan bij te dragen hebben 54 financiële instellingen zich gecommitteerd om vanaf dit jaar te rapporteren over de klimaatimpact van hun relevante financieringen en beleggingen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties