Home - Nieuws - Belangrijke publicaties en guidance rondom SFDR
07 juni 2022

Belangrijke publicaties en guidance rondom SFDR

In korte tijd 3 publicaties over de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR): de EC's Q&A (25 mei), ESA's verduidelijkingen over de SFDR RTS (2 juni) en ESMA's supervisory briefing over duurzaamheidsrisico's en rapportages voor asset management (31 mei). Samen met onze SFDR-expertgroep bespreken we de mogelijke gevolgen van deze publicaties voor assetmanagers.

Bekijk de Q&A

Bekijk de verduidelijkingen (in English)

Bekijk de supervisory briefing (in English)

Misschien vind je dit ook interessant

EFAMA-rapport: the European asset management industry in facts & figures

Nieuws | 10 januari 2023
In december publiceerde EFAMA, de Europese belangenbehartiger voor assetmanagers, haar 14e editie van het Asset Management Report: Asset Management in Europe, an overview of the asset management industry.

TEAM | Samenwerking met de andere koepels op Klimaatcommitment

Nieuws | 06 januari 2023
Maurits Heldring, consultant climate change & sustainability bij DUFAS, ondersteunde het team weer een jaar op het gebied van het Klimaatcommitment. Hoe heeft hij het afgelopen jaar ervaren? En wat zijn voor hem de belangrijkste onderwerpen voor 2023?

TEAM | Duurzaamheid bij DUFAS

Nieuws | 29 december 2022
Sinds 1 maart 2022 versterkt Ivan aan den Toorn ons team als policy advisor sustainability. Inmiddels heeft hij al veel voor DUFAS gedaan en betekent op het gebied van duurzaamheid. Hoe heeft hij de afgelopen maanden ervaren? En wat zijn zijn belangrijkste onderwerpen voor 2023?

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties