Home - Nieuws - Anne Wilschut namens BlackRock in DUFAS-bestuur
10 februari 2023

Anne Wilschut namens BlackRock in DUFAS-bestuur

Vanaf 1 februari 2023 neemt Anne Wilschut namens BlackRock deel aan het DUFAS-bestuur. Hij neemt het stokje over van Monique Donders die sinds 2018 in het bestuur zat namens BlackRock. Anne Wilschut is Chief Operating Officer (COO) van BlackRock Nederland. Hij heeft veel ervaring op het gebied van Defined Contribution (DC)-pensioenregelingen en was CEO van BeFrank en Hoofd DC Solutions bij NN Group.

Iris van de Looij, algemeen directeur van DUFAS, over de nieuwe bestuurssamenstelling: "Aan de vooravond van de introductie van het nieuwe pensioencontract is het extreem waardevol om Anne Wilschut met zijn kennis en ervaring in het DUFAS-bestuur te krijgen.

Anne Wilschut, Chief Operating Officer bij BlackRock Netherlands, over zijn toetreden in het DUFAS-bestuur: "Met veel uitdagingen en kansen voor vermogensbeheerders in de aankomende jaren kijk ik uit naar het vervullen van deze rol."

Nieuwe samenstelling bestuur

Bij de samenstelling van het bestuur wordt zo veel mogelijk gekeken naar een goede afspiegeling van het ledenbestand van de vereniging. Het bestuur van DUFAS bestaat met ingang van 1 februari 2023 uit de volgende 12 personen:

Meer informatie

Op onze bestuur-pagina vind je altijd een up-to-date overzicht van onze bestuursleden.

Misschien vind je dit ook interessant

Meerdere wijzigingen in DUFAS-bestuur

Nieuws | 24 mei 2023
Op 23 mei heeft DUFAS drie nieuwe bestuursleden benoemd: Maureen Schlejen namens Cardano ACTIAM, Wilrik Sinia namens Mint Tower Capital Management en Steven Evers namens Triple Jump. Zij vervangen drie andere bestuurders, waarvan de bestuurstermijnen waren afgelopen.

DUFAS viert haar 20ste verjaardag

Nieuws | 11 januari 2023
Dit jaar bestaat DUFAS 20 jaar. De vereniging is van ons allemaal en dat laten we ook graag zien door de leden aan het woord te laten. Verspreid over het jaar komen 20 personen aan het woord die herinneringen en ervaringen delen van DUFAS toen en nu.

Hester Borrie benoemd als vice-voorzitter van DUFAS

Nieuws | 14 december 2022
Vanaf 1 januari 2023 vormt Hester Borrie samen met Ronald Wuijster en Jaap Westerling het nieuwe dagelijks bestuur.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties