Home - Nieuws - Anne Wilschut namens BlackRock in DUFAS-bestuur
10 februari 2023

Anne Wilschut namens BlackRock in DUFAS-bestuur

Vanaf 1 februari 2023 neemt Anne Wilschut namens BlackRock deel aan het DUFAS-bestuur. Hij neemt het stokje over van Monique Donders die sinds 2018 in het bestuur zat namens BlackRock. Anne Wilschut is Chief Operating Officer (COO) van BlackRock Nederland. Hij heeft veel ervaring op het gebied van Defined Contribution (DC)-pensioenregelingen en was CEO van BeFrank en Hoofd DC Solutions bij NN Group.

Iris van de Looij, algemeen directeur van DUFAS, over de nieuwe bestuurssamenstelling: "Aan de vooravond van de introductie van het nieuwe pensioencontract is het extreem waardevol om Anne Wilschut met zijn kennis en ervaring in het DUFAS-bestuur te krijgen.

Anne Wilschut, Chief Operating Officer bij BlackRock Netherlands, over zijn toetreden in het DUFAS-bestuur: "Met veel uitdagingen en kansen voor vermogensbeheerders in de aankomende jaren kijk ik uit naar het vervullen van deze rol."

Nieuwe samenstelling bestuur

Bij de samenstelling van het bestuur wordt zo veel mogelijk gekeken naar een goede afspiegeling van het ledenbestand van de vereniging. Het bestuur van DUFAS bestaat met ingang van 1 februari 2023 uit de volgende 12 personen:

Meer informatie

Op onze bestuur-pagina vind je altijd een up-to-date overzicht van onze bestuursleden.

Misschien vind je dit ook interessant

Wijzigingen in bestuurssamenstelling

Nieuws | 05 oktober 2023
In september is de bestuurssamenstelling veranderd. Daarbij nam Maureen Schlejen de bestuurspositie namens Achmea Investment Management over en zijn Jorg Sunderman namens Cardano en Olaf van den Heuvel namens Aegon Asset Management Nederland nieuw toegetreden.

DUFAS gaat nieuwe samenwerking aan met BeleggerUitlegger

Nieuws | 15 september 2023
Dankzij de initiatieven BeleggerUitlegger en Scholenstrijd krijgen middelbare scholieren betrouwbare en onafhankelijke financiële educatie over aandelen en beleggen. Om onze samenwerking te vieren, openden we op woensdag 18 oktober de beurs van Euronext Amsterdam.

Meerdere wijzigingen in DUFAS-bestuur

Nieuws | 24 mei 2023
Op 23 mei heeft DUFAS drie nieuwe bestuursleden benoemd: Maureen Schlejen namens Cardano ACTIAM, Wilrik Sinia namens Mint Tower Capital Management en Steven Evers namens Triple Jump. Zij vervangen drie andere bestuurders, waarvan de bestuurstermijnen waren afgelopen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties