Home - Nieuws - Hester Borrie benoemd als vice-voorzitter van DUFAS
14 december 2022

Hester Borrie benoemd als vice-voorzitter van DUFAS

Hester Borrie is door het DUFAS-bestuur benoemd als vice-voorzitter. Zij vult vanaf 1 januari 2023 het dagelijks bestuur van DUFAS aan dat momenteel bestaat uit Ronald Wuijster (voorzitter) en Jaap Westerling (vice-voorzitter). 

Iris van de Looij, algemeen directeur van DUFAS, over de nieuwe bestuurssamenstelling: "In 2021 werd er in de statuten een scheiding doorgevoerd tussen het dagelijks bestuur en het algemeen bestuur. Het dagelijks bestuur is intensiever betrokken bij de bedrijfsvoering van de vereniging. Voor de continuïteit en opvolging in dat dagelijks bestuur is het prettig om 2 vice-voorzitters te hebben. Wij zijn dan ook erg blij met de beschikbaarheid van Hester voor deze rol."

 

Hester Borrie, Chief Client Officer bij NN Investment Partners en co-head of the EMEA Institutional Client business at Goldman Sachs Asset Management, over haar vice-voorzitterschao: "In deze tijd, met de enorme hoeveelheid nieuwe regelgeving en voorbereiding op het nieuwe pensioenstelsel, is het belangrijk om als sector samen op te trekken. Ik zet mij er graag voor in om te komen tot een focus van onderwerpen waar we vanuit DUFAS samen onze schouders onder kunnen zetten."

Nieuwe samenstelling bestuur

Bij de samenstelling van het bestuur wordt zoveel mogelijk gekeken naar een goede afspiegeling van het ledenbestand van de vereniging. Het bestuur van DUFAS bestaat met ingang van 1 januari 2023 uit de volgende 12 personen:

Meer informatie

Op onze bestuur-pagina vind je altijd een up-to-date overzicht van onze bestuursleden.

Misschien vind je dit ook interessant

Meerdere wijzigingen in DUFAS-bestuur

Nieuws | 24 mei 2023
Op 23 mei heeft DUFAS drie nieuwe bestuursleden benoemd: Maureen Schlejen namens Cardano ACTIAM, Wilrik Sinia namens Mint Tower Capital Management en Steven Evers namens Triple Jump. Zij vervangen drie andere bestuurders, waarvan de bestuurstermijnen waren afgelopen.

Anne Wilschut namens BlackRock in DUFAS-bestuur

Nieuws | 10 februari 2023
Vanaf 1 februari 2023 neemt Anne Wilschut namens BlackRock deel aan het DUFAS-bestuur en neemt hij het stokje over van Monique Donders.

DUFAS viert haar 20ste verjaardag

Nieuws | 11 januari 2023
Dit jaar bestaat DUFAS 20 jaar. De vereniging is van ons allemaal en dat laten we ook graag zien door de leden aan het woord te laten. Verspreid over het jaar komen 20 personen aan het woord die herinneringen en ervaringen delen van DUFAS toen en nu.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties