Home - Nieuws - Hester Borrie benoemd als vice-voorzitter van DUFAS
14 december 2022

Hester Borrie benoemd als vice-voorzitter van DUFAS

Hester Borrie is door het DUFAS-bestuur benoemd als vice-voorzitter. Zij vult vanaf 1 januari 2023 het dagelijks bestuur van DUFAS aan dat momenteel bestaat uit Ronald Wuijster (voorzitter) en Jaap Westerling (vice-voorzitter). 

Iris van de Looij, algemeen directeur van DUFAS, over de nieuwe bestuurssamenstelling: "In 2021 werd er in de statuten een scheiding doorgevoerd tussen het dagelijks bestuur en het algemeen bestuur. Het dagelijks bestuur is intensiever betrokken bij de bedrijfsvoering van de vereniging. Voor de continuïteit en opvolging in dat dagelijks bestuur is het prettig om 2 vice-voorzitters te hebben. Wij zijn dan ook erg blij met de beschikbaarheid van Hester voor deze rol."

 

Hester Borrie, Chief Client Officer bij NN Investment Partners en co-head of the EMEA Institutional Client business at Goldman Sachs Asset Management, over haar vice-voorzitterschap: "In deze tijd, met de enorme hoeveelheid nieuwe regelgeving en voorbereiding op het nieuwe pensioenstelsel, is het belangrijk om als sector samen op te trekken. Ik zet mij er graag voor in om te komen tot een focus van onderwerpen waar we vanuit DUFAS samen onze schouders onder kunnen zetten."

Nieuwe samenstelling bestuur

Bij de samenstelling van het bestuur wordt zoveel mogelijk gekeken naar een goede afspiegeling van het ledenbestand van de vereniging. Het bestuur van DUFAS bestaat met ingang van 1 januari 2023 uit de volgende 12 personen:

Meer informatie

Op onze bestuur-pagina vind je altijd een up-to-date overzicht van onze bestuursleden.

Misschien vind je dit ook interessant

Wijzigingen in bestuurssamenstelling

Nieuws | 05 oktober 2023
In september is de bestuurssamenstelling veranderd. Daarbij nam Maureen Schlejen de bestuurspositie namens Achmea Investment Management over en zijn Jorg Sunderman namens Cardano en Olaf van den Heuvel namens Aegon Asset Management Nederland nieuw toegetreden.

DUFAS gaat nieuwe samenwerking aan met BeleggerUitlegger

Nieuws | 15 september 2023
Dankzij de initiatieven BeleggerUitlegger en Scholenstrijd krijgen middelbare scholieren betrouwbare en onafhankelijke financiële educatie over aandelen en beleggen. Om onze samenwerking te vieren, openden we op woensdag 18 oktober de beurs van Euronext Amsterdam.

Meerdere wijzigingen in DUFAS-bestuur

Nieuws | 24 mei 2023
Op 23 mei heeft DUFAS drie nieuwe bestuursleden benoemd: Maureen Schlejen namens Cardano ACTIAM, Wilrik Sinia namens Mint Tower Capital Management en Steven Evers namens Triple Jump. Zij vervangen drie andere bestuurders, waarvan de bestuurstermijnen waren afgelopen.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties