Home - Nieuws - Cadeau voor DUFAS-leden: educatieve podcastserie over cybersecurity in financiële sector
05 april 2023

Cadeau voor DUFAS-leden: educatieve podcastserie over cybersecurity in financiële sector

In een educatieve podcastserie van Leaders in Finance Academy geven experts je op een laagdrempelige en toegankelijke manier basiskennis over informatiebeveiliging. Zo wordt er onder andere meer vertelt over de verschillende soorten cyberbedreigingen voor de financiële sector en waar deze vandaan komen, hoe een hacker te werk gaat, de rol van het menselijk gedrag, wat er nodig is om jezelf als individu en organisatie weerbaar te maken en de toekomst van cybersecurity.

DUFAS-leden luisteren de educatieve podcastserie gratis

De educatieve podcastserie is voor DUFAS-leden gratis te beluisteren. Dat kan via de Leaders in Finance Academy app, die je downloadt in de Apple Store of de Google Play Store. Om in de app in te kunnen loggen, maak je eerst een account (alleen voor DUFAS-leden!).

In gesprek met cybersecurity-experts

Verdeeld over 6 afleveringen geven 16 experts je vanuit verschillende invalshoeken een zo gedetailleerd mogelijk beeld van de wereld van cybersecurity. Denk daarbij aan Chief Information Security Officers van financiële instellingen, cybersecurity-specialisten, een ethisch hacker, het Nationaal Cyber Security Centrum, De Nederlandsche Bank, hoogleraren, de Nationale Politie en een onderzoeksjournalist. Meer informatie over de sprekers en onderwerpen vind je in het e-book in de app.

Meerdere accounts per organisatie?

Wil je de educatieve podcastserie beschikbaar stellen voor meer medewerkers binnen jouw organisatie? Stuur een mail naar Leaders in Finance.

Samenwerking

Deze educatieve podcastserie is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende kennispartners: de Nederlandse Vereniging van Banken, het Verbond van Verzekeraars, Dutch Fund and Asset Management Association, de Pensioenfederatie, House of Bèta, EY en FOX-IT.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over de cybersecurity-podcastserie of het gebruik van de app? Stuur een mail naar Leaders in Finance. Meer informatie over deze en andere educatieve podcastserie(s) vind je op de website van Leaders in Finance Academy.

Misschien vind je dit ook interessant

DORA-clausules helpen financiële instellingen

Nieuws | 15 mei 2024
Vanaf 17 januari 2025 moeten financiële instellingen voldoen aan de Digital Operational Resilience Act (DORA). Om het aanpassen van contracten makkelijker te maken, hebben brancheverenigingen DUFAS, VV&A…

TEAM | DORA wordt belangrijk nieuw dossier

Nieuws | 02 januari 2023
Manouk Fles kwam in september bij het DUFAS-team als manager regulatory affairs. Hoe heeft ze haar eerste maanden ervaren? Wat zijn de belangrijkste onderwerpen voor regulatory affairs in 2023 en heeft zij nog lees- of luister tips voor deze vakantieperiode? We stelden haar 3 vragen.

IIFA publiceert internationaal pensioenrapport: ‘Better Pensions, Better Lives’

Nieuws | 12 januari 2022
Eind 2021 publiceerde de International Investment Funds Association (IIFA) samen met EFAMA, de Europese belangenbehartiger voor assetmanagers, het internationale pensioenrapport: Better Pensions, Better Lives:

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties