Home - Standpunten en publicaties - Blijf op de hoogte van de laatste data-templates via FinDatEx
31 oktober 2019

Blijf op de hoogte van de laatste data-templates via FinDatEx

Financial Data Exchange Templates (FinDatEx) is het platform waar door de financiële sector zelf templates worden ontwikkeld en onderhouden. Daarbij zijn op dit moment vooral de Europese MiFID-template en de Europese PRIIPs-template van belang. Ze zijn te vinden op de website van FinDatEx onder current templates. Je kunt er op vertrouwen dat je op deze site altijd de laatste versie van een template kunt vinden.

FinDatEx

FinDatEx is een samenwerkingsverband van de financiële sector in Europa. Het doel van FinDatEx is met behulp van templates de uitwisseling van data tussen marktpartijen, zoals distributeurs en fondshuizen, te vergemakkelijken. Het gaat om data waarvan de uitwisseling in het kader van Europese financiële regelgeving, zoals MiFID II en PRIIPS, vereist is.

Misschien vind je dit ook interessant

CONSULTATIE | DUFAS reageert op discussion paper van ESMA

Standpunten en publicaties | 19 maart 2024
De European Securities and Markets Authority (ESMA) heeft een discussion paper gepubliceerd over beleggersbescherming en digitalisering. Wij vinden het positief dat ESMA hier aandacht aan besteedt en hebben hier op gereageerd.

CONSULTATIE | Reactie op EC-voorstellen over Retail Investment Strategy

Standpunten en publicaties | 29 augustus 2023
DUFAS maakt zich zorgen over het voorstel rond kostenbenchmarking als onderdeel van het value for money-concept. De manier waarop de Europese Commissie (EC) dit voorstelt, kan leiden tot prijsinterventie.

CONSULTATIE I Europese Retail Beleggingsstrategie

Standpunten en publicaties | 03 augustus 2021
Op 3 augustus reageerde DUFAS op de publieke consultatie van de Europese Commissie over de Europese Retail Beleggingsstrategie.

Zoeken in Nieuws, standpunten en publicaties